10 dagar kvar till Karlskrona Stadslopp. Långtidsprognoserna säger upp emot 23C° och molnigt, men det där med moln har vi svårt att tro på. Det är ju alltid soligt på Karlskrona Stadslopp! Så soligt att det brukar vara en god idé med solglasögon. Och var ska ni köpa era bågar om inte hos Eye Do? Våra lokala glasögonexperter har två butiker i Karlskrona: en i Lyckeby och en mitt på Ronnebygatan, ett stenkast från Stortorget där vår arena blir en del av Karlskrona Skärgårdsfest. Sommarens snyggaste bågar är inte allt, det är också Eye Do som tillsammans med AJ Foto Film hjälpt oss ta fram den fantastiska filmsnutten nedan. Stort tack!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkarlskronastadslopp%2Fvideos%2F695763993965143%2F&show_text=0&width=560

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s