På torsdag smäller det! Här kommer den viktigaste informationen för dig som ska deltaga i Karlskrona Stadslopp, följt av några väl valda ord från tävlingsledningen.

Nummerlappsuthämtning

Alla deltagare i Karlskrona Stadslopp ska bära nummerlapp. Nummerlappen är personlig och på den sitter ett chip som används för tidtagning. Nummerlappen hämtas ut i sekretariatet i entrén till Karlskrona Skärgårdsfest. Entrén är belägen vid norra änden av Stortorget och ingång sker från Ronnebygatan via Klaipedaplatsen.

Nummerlappsutdelningen är öppen 13:00-18:00. Kom i god tid. När du hämtar ut nummerlappen räcker det att ange namn, men ta med ID för säkerhets skull. Nummerlapparna postades från tryckeriet tidigare idag och beroende på leveranstid kommer vi att undersöka möjligheten att börja lämna ut nummerlapparna redan dagen innan. Följ oss på Facebook och på www.karlskronastadslopp.se för uppdateringar.

Start och mål

Vi delar arena med Karlskrona Skärgårdsfest. Det innebär att mål och sekretariat hittas på Stortorget mitt i Karlskrona. Ingång sker i första hand från Ronnebygatan via Klaipedaplatsen. Det finns ingen officiell parkeringsplats, istället uppmanar vi deltagare att utnyttja stans befintliga parkeringsytor eller kollektivtrafik – det finns bland annat en smidig busshållplats på Parkgatan ett par hundra meter från arenan. Starten är belägen strax sydväst om torget, nedanför Ristorgstrappan.

18:30 startar 5km.
19:00 startar 10km.

Speakern kommer att annonsera när starten närmar sig, men det är löparens ansvar att hitta starten och infinna sig  tid. Efter målgång kommer det att finnas tillgång till dusch i Sparresalen 500m från arenan.

Översiktskarta

Karlskrona Stadslopp Karta

Ateas Lagutmaning

Har du vänner, kollegor eller familjemedlemmar som också är anmälda till Karlskrona Stadslopp kan ni bilda lag i Ateas lagutmaning. Anmälan är gratis och laget kan bestå av 3-5 löpare utspridda över samtliga klasser. Alla lag med minst tre fullföljande är med i utlottningen av priser, däribland 1000-3000:- som går direkt till valfri lokal idrottsförening.

Anmäl ert lag till Ateas Lagutmaning här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPWXVex-n-9wvyIictFTSKNOqJXErRgm5mHbnqtIRnZjoTmg/viewform

Priser och tröjor

Priser tilldelas de tre snabbaste i varje klass. Vi lottar även ut priser och alla som anmälde sig innan 3:e juli får en gratis Stadsloppströja. Utlottade priser och stadsloppströjor hämtas direkt efter målgång där vi kommer att publicera en stor lista över de lyckligt lottade!

Övrig information

Mer information om Karlskrona Stadslopp hittar ni på vår hemsida:
https://karlskronastadslopp.se/praktisk-info-2017/

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att svara på det här mailet, skriva ett nytt mail (karlskronastadslopp@gmail.com) eller kontakta oss via Facebook (www.facebook.com/karlskronastadslopp).

Tävlingsledningens ord

2017 blir fjärde året i rad som OK Orion arrangerar Karlskrona Stadslopp. Samtidigt är det första gången vi arrangerar utan hjälp av vår kära grannklubb, löparföreningen Team Blekinge. Inom orienteringssporten är OK Orion en van arrangörsklubb – bara det senaste året har vi mottagit mycket beröm för succéarrangemang som SM 2016 och Swedish League 2017 – men när det gäller terränglopp har vi mindre erfarenhet.  De senaste månaderna har det blivit tydligt vilket enormt lass Teamet har dragit under åren, och vi har fått kämpa hårt för att hålla nivån uppe. Nu börjar de sista pusselbitarna äntligen falla på plats och trots att vädret inte ser ut att bli vad det brukar bli känner vi oss trygga med att Karlskrona Stadslopp 2017 kommer att bli ett riktigt bra arrangemang. Samtidigt lär vi oss massor varje dag, och vi ser förbättringspotential i allt. Nästa år firar vi femårsjubileum och med eller utan hjälp, 2018 ska vi ta det här loppet till en helt ny nivå. Innan dess ska vi emellertid se till att arrangera en riktig löparfest redan nu på torsdag. Anmälningssiffran börjar närma sig 500 och vi som arbetat hårt med arrangemanget känner en enorm tacksamhet för varenda namn på den långa listan. Vi kommer att anstränga oss till det yttersta för att leverera en härlig löpupplevelse och även om vi inte kan begära mer av dig som deltar hoppas vi att du bidrar på ditt sätt. Ta med dig ditt gladaste löphumör så syns vi på torsdag!

Med vänlig hälsning
Tävlingsledare Philip Persson,
OK Orion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s