Så här dags imorgon kommer Hoglands Park vimla av hundratals löpsugna barn. Några timmar senare är det Stortorget som kommer att vimla av minst lika många löpsugna vuxna. Pirrande magar och spaghettiben överallt. Har du inga spaghettiben är det förmodligen något som inte stämmer. Känns benen bara stela, strama och otympliga är det dags att vidta åtgärder. En tur till Access Rehab kanske!

ARbanner_300x250

Ute på Blekinge Health Arena i Rosenholm har Access Rehab samlat skickliga naprapater, kiropraktorer och massörer – allt vi löpare och aktiva kan tänkas behöva – på ett enda ställe. Vi som har varit där kan vittna om avslappnande miljö och professionell mottagning, men ska ni springa Karlskrona Stadslopp behöver ni faktiskt inte åka ända till Rosenholm för den professionella mottagningen. Från och med 17:00 erbjuder Access Rehab massage mitt på arenan! Hoppa in i deras tält för snabbehandling som KAN göra underverk – kanske är den som tar dig under drömgränsen? Eller så är det den som räddar dig från den fruktansvärda träningsvärken dagen därpå. Massage kan vara minst lika välbehövligt efter loppet som innan, så Ninni och co.  finns givetvis på plats hela tävlingen ut. Dessutom återfinner vi inte mindre än 3 åtråvärda presentkort på härliga massagebehandlingar i vårt gedigna prisbord!

Från tävlingsledningen riktar vi ett stort tack till Access Rehab och hälsar alla deltagare än en gång varmt välkomna till morgondagens löpfest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s