Anmäl dig ända fram till loppet

I dag är sista dagen som du kan anmäla dig till det billiga priset i Karlskrona Stadslopp. Fram till klockan 23.59 i kväll den 26 juli kostar det bara 250 kronor för vuxna som vill springa. Därefter höjer vi priset till 330 kronor. För ungdomar upp till 17 år höjer vi från 150 till 170 kronor. Det går bra att anmäla dig via hemsidan till 1 augusti klockan 23.59. Därefter kan du anmäla dig vid informationstältet intill målet på Stortorget på tävlingsdagen. Från klockan 10.00 och fram till en timme före start. För barnloppet kostar det 60 kronor fram till 1 augusti. Sedan kan du anmäla dig på tävlingsdagen fram till 30 minuter före start. Då kostar det 80 kronor. All information om våra lopp och länk till anmälan hittar du på www.karlskronastadslopp.se

stadslopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: