Barnloppet tidigarelagt några minuter!

På grund av förhandlingar i tingsrätten så får vi inte använda högtalarna efter 13.00. Vi har därför tidigarelagt alla starter några minuter. Det blir fem startgrupper och den första (de äldsta) startar klockan 11.45. Den sista (de yngsta) startar klockan 12.45. Ni har väl inte heller missat att vi flyttat barnloppet till Stortorget i år? Det går att anmäla sig till loppet fram till 30 minuter före start. Efter målgång får alla barn en medalj och McDonald´s bjuder på dricka, fruktpåse och en värdeheck på en Happy Meal. Exakta starttider och uppdaterad information om loppet hittar ni här

start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: